hat

Har fått min första hatkommentar här på min fina blogg, tänkte visa den för er:

Anonym om lördag:
Annars heter FÖRKYLD!

Japp, det gör det. Jag stavade fel på ett ganska enkelt ord (hade skrivit förskyld, lätt hänt) MEN det jag vill ifrågasätta är språket denna person har använt sig av. Borde man inte skriva: Annars heter det FÖRKYLD!

Hoppas ni har haft en fin helg, imorgon kör vi igång med updates och bilder som vanligt igen, nu blir det ensam mamma, massa massa love till er!

lördag

Hej! Åh vad vi njuter av vår ledighet! Tänkte bara slänga in en snabb hälsning. Båda jag och fia är förskylda så vi snorar ikapp nu på morgonen, väldigt otrevligt. Igår var det tänkt att vi skulle festa tills vi stupade men det blev film och pastasås istället, ja vi är tråkiga och sjuka. Vi kör en annan gång istället.

Köpte en jättejättefin jacka på TOPSHOP igår (hehe, ja en till, men dom har så snygga saker).. tror jag ska inviga den idag! Vi ska in till city och försöka hitta skor och jag måste köpa en väska.. shopping står på schemat alltså!

Ha en trevlig lördag mina vänner! Har massa kort och sånt som jag ska visa när jag kommer hem imorgon! xx

hej hejHoppas ni har haft en bra torsag! Jag och Fia har vart på IKEA och ätit 'Swedish meatballs' och köpt marabou. Nu lyssnar vi på Melissa Horn och leker frisörer i köket. Snart ska vi fixa lite middag och slänga oss i soffan och kolla på en film! Kollade igenom bilderna på Sofias dator och hittade denhär bilden på mig och Sara, från början av ettan på gymnasiet. Saknar dig tjejen!

Vi hörs imorgon! xx

ps. min mobil blev stulen igår.. tråååååååkigt

RSS 2.0