trött

Hade ställt klockan på 8 imorse men kom verkligen inte upp förens 9.. har ändå hunnit allt jag skulle göra, förutom att jag hoppade över att tvätta håret..usch..

Idag jobbar jag till 3 sen ska jag åka ner till sommarstugan där mamma och pappa är. Har saknat dom så det ska bli så skönt att träffa dom igen! Hoppas på fint väder så vi kan ligga på bryggan, åka båt, åka in till waxholm och ha det mysigt, kanske blir utgång på lördag också. Ska bli jätteskönt att komma iväg och vara ledig hela helgen iallafall!sommaren 2008 om jag inte minns helt fel!! fett med kul alltså

ett år       


Jag och Maja åkte till Falun för att fira Tore som fyller ett år idag, lillkillen ♥


En månad
Idag är det en månad tills jag lämnad Ludvika och Sverige för nya äventyr. Jag hoppas att inget skiter sig utan att det blir som jag planerat. Jag vill inte ta ut för mycket i förskott men förhoppningsvis bär det av till London där jag ska jobba som Au Pair. Jag har hittat en familj som jag ska bo hos och ta hand om två små tjejer. Först kommer jag åka till Norge där familjen har ett hus sen åker vi till London, Wimbledon som verkar vara ett jätte fint och mysigt område!

För en vecka sen letade jag jobb här i Ludvika för hösten och hade ingen aning om vad jag skulle göra.. nu verkar det som att jag slipper sitta hemma och ruttna iallafall..
RSS 2.0