One night in Paris

 
Hade en fantastisk kväll igår på balen, vi var på en restaurang i stan och vi fick god mat och dryck. Våran franska tjej Matilde öppnade balen med ett tal på franska och sedan var det flera tal och spex. Vi var kanske 100 studenter och sen var även vår "husmor/mattant/dining-hall supervisor" och lite annan personal med. Våra RA's hade gjort ett jättebra jobb och det blev en superkväll! 
 
Vi avslutade kvällen på Romanos "Roms" som är en bar/nattklubb i Wagga. Mycket roligt folk och massa dansande, sen begav vi oss hemåt nöjda och glada men med onda fötter! 
 
Ikväll tar vi nattåget till Sydney! I'M SOOOO EXCITED!! 
 
Cheers! 

Photo och Advertising & Design

Tisdagar och onsdagar är bästa skoldagarna, det är nämligen då jag har mina favoritämnen, foto på tisdagar och reklam/design på onsdagar. Just nu sitter jag och jobbar med en kampanj som ska vara klar om två veckor. Vi har fått i uppgift att arbeta fram namn, taglines och en marknadsföringsstrategi för ett "nystartat resebolag".
 
Igår efter vår fotolektion begav oss jag och Hannah ut på en fotosession för att påbörja vår första fotouppgift som går ut på att träna på olika tekniker och perspektiv för att lära oss grunderna i digitalt foto! Inte ett superansträngande ämne förutom att det tar ganska mycket tid. Skön kontrast till övriga ämnen iallafall :) 
 
Nu ska jag springa till min lektion och köra min brief med läraren, får se om det blir hiss eller diss! Alltid spännande!
 
Cheers! 
 
 
 

Måndag

Ny vecka, en vecka jag verkligen ser fram emot! På onsdag är det bal och temat är "One night in Paris". Balen är på en tjusig resturang i stan och det blir middag och trevligheter, tror det kan bli en riktigt lyckad kväll faktiskt! Natten mellan torsdag och fredag bär det äntligen av mot Sydney, kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar.. 
 
Innan dess är det en hel del skola som ska hinnas med och därför har helgen bestått av mestadels plugg, även om vi hunnit med lite skoj (köpa nya skor). På dagens lektion i Professional Writing började vi med grammatik.. Behöver jag ens säga att jag ångrar att jag inte var mer uppmärksam när det var grammatik på engelskalektionerna? :)))))))
 
Språklektioner har förövrigt blivit ett stående inslag under våra middagar. Matilde (fransk) lär oss franska, Lesley (amerikan som kan spanska) lär oss spanska och Megan (amerikan som kan tyska) lär oss tyska. Jag står, som ni förstår, för svenskan. Har tyvärr glömt hur man säger "Jag är en kanin" på samtliga språken nu, men det kan jag grubbla över den dagen jag behöver använda det. 
 
Cheers! (OBS! nya dojjer ↓ )
 
 
 
 
 
RSS 2.0