Gold Cost/Surfers Paradise

 
Hej från Surfers!
 
Surfers Paradise, som är en del av staden Gold Cost (om jag har fattat det hela rätt) var ett riktigt bra stopp på vår resa. Linnea, en kompis från Örebro, och hennes pojkvän bor här, vilket betyder att vi fick trevligt sällskap och några som visade oss runt i staden. Vi hann med ett par utekvällar, brunch och trevligt häng med deras vänner! Väldigt kul att träffa dom här nere ♥
 
Surfers var ganska turistigt men hade en skön atmosfär. Stranden är superläcker med den vita sanden och skyskraporna som bryter av i bakgrunden. Vi hade tur och hamnade på ett bra hotell, mitt i centrum och nära till stranden! Vi gjorde väl inget speciellt turistigt här, det blev mest häng, vi åkte till Southport där man kan se hela Surfers Paradise, där såg vi även massa delfiner! Tyvärr lite otur med vädret under dessa dagar. Och när jag säger otur betyder det en regnskur och lite molnigt ibland. En eftermiddag gick vi på bio och såg Gone Girl, den var helt okej men jag läste boken för två veckor sen och filmen var exakt som boken så det var lite tråkigt! Längtar till Bangkok, då ska vi se nya The Hunger Games! 
 
 
En tråkig sak hände: min nya klänning blåste av ballkongen och blev aldrig återfunnen. Det var väl nån som hittade den och tyckte den var fin. Den sista bilden jag tog på klänningen kommer här: 
 
 
Next stop: Byron Bay 
Cheers! 
 
ps. blir så glad när ni kommenterar :)
Majsi
2014-11-20 @ 20:04:14

Aha det var så din klänning blev stulen 😢

Svar: Jo :(
Kajsa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0