Kajsa och Chokladfabriken

Godmorgon! Idag är det onsdag och det betyder att jag är "ledig", har en hel del plugg att fixa så kommer spendera dagen i bibblan innan det är dags för uni-night! Ikväll är det "The final fling" eftersom vi har spring break i två veckor när denna vecka är slut.. 
 
I helgen var vi på en lakrits/chokladfabrik i Junee som ligger ungefär 40 minuter härifrån. Vi tog en guidad tur för 4 dollar vilket gjorde att vi fick en rolig guide, massa smakprover och fick spela lakritsbowling (Se bilden näst längst ner!!). Efter den intresanta och roliga turen fikade vi och handlade lite souvenier. Gött med lite riktigt kaffe här i landet som älskar pulverkaffe! 
 
Vi har även hunnit med en International cuisine night (jag köpte köttbullar och bjöd på, haha) det var faktiskt riktigt trevligt. Det bjöds på allt från franska och amerikanska rätter till asiatiska och indiska rätter samt sång och dans. Kul att träffa folk från världens alla hörn och testa massa olika mat! 
 
Lite bilder från söndagens utflykt till Junee! Nu ska jag gå till gymmet (känns som det behövs efter detta inlägg) Cheers! 
 
led
 
 
 
 
 
Anna Holst
2014-08-21 @ 18:16:59

Hej Kajsa!
Hahaha, kul att läsa hur du har det - jag är suuuuperavundsjuk såklart! Jättekul att de har svarta små dockor till salu, här hemma hade det väl blivit total panik över denna nidbild på färgade! Ha det fortsatt toppen - och skriv! Kram kram!

Svar: Hej Anna! Vad kul att du läser!
Ja det är fantastiskt roligt - dom är något mer laid back här kan man säga :)

Hoppas allt är bra! Kram
Kajsa

Julia
2014-08-25 @ 22:29:22

Men älskling du älskar ju också pulver kaffe 😂😘 ha så kul på lovet nu puss love u!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0