Byron Bay

 
 
Byron Bay, vet inte ens vart jag ska börja.... Kunde inte ha avslutat min tid i Australien på ett bättre sätt! Underbart ställe, fint, lugnt och skönt, träffat så mycket härliga människor. Första dagen begav vi oss ut på en lång promenad för att se Cape Byron Lighthouse. Enligt killen i receptionen var det helt lugnt att promenera i flip flopps, det var det inte! Vi tog oss runt iallafall, som ni ser hamnade vi även vid den östligaste(?) punkten i Australien. Fyren var fin men absolut bäst var omgivningarna.. Man vänjer sig aldrig vid alla fina stränder och miljöer här, så vackert! 
 
 
På kvällen gick vi ut och åt asisatiskt på Asia Joe's med våra nyfunna vänner Vilma och Amalie. En sak jag verkligen älskar med Australien är BYO - bring your own booze!!! Man köper med sig sin egen (kylda!!!) alkohol från affären och slår sig ner på restaurangen och beställer mat. Morgonen efter skulle vi upp på vår första surflektion och dom skulle göra ett skydive så det blev en lugn kväll, gick runt och kikade på stan och satt oss ner för att lyssna på en gatumusikant som finns i varenda hörn i Byron! 
 
 
Vi surfade två dagar och det var sååååå kul, en av höjdpunkterna med Australien! Det var blåsigt och vågorna var svåra, men vår lärare bestämde att vi skulle försöka iallafall och det är jag så glad för. Jag kan säga att jag idag (dagen efter två dagars surf) är helt slut i kroppen, träningsvärk överallt! Vår surflärare Gaz var grym och han bestämde att Kajsa betyder "Swedish Surf Princess" det säger väl något om hur grym jag var! Nej men ärligt, jag stod upp ganska snabbt (tack till brorsan som lärde mig åka snowboard) men sen när man ska börja fånga vågorna själv är det faktiskt ganska svårt! Vi har på oss våtdräkt för att skydda mot stingrays och maneter, vattnet är så varmt så annars klarar man sig utan :) 
 
 
Sista helkvällen i Byron mötte vi upp ett par andra nya bekanskaper - Nora och Julia! Efter en drink på Beach Hotel gick vi till ett falafelställe och käkade middag, där träffade vi ett par boys som blev våra nya vänner så vi käkade middag med dom innan dom tog med oss till deras kompis som spelade på ett café i närheten. Sen gick vi vidare för lite mer party innan vi gick hem för att ladda för surflektion igen dagen efter. 
 
 
Hela Norsk/Svenska ligan - och Les såklart! Sista dagen efter vår surflektion mötte vi upp med alla för en After Surf drink innan det var dags för Lesley och mig att hoppa på nattbussen till Sydney. Åkte 9 på kvällen och kom fram 10 morgonen efter - jag somnar vart som helst nu för tiden så bussresan gick smärtfritt! 
 
 
När vi kom fram till Sydney gjorde vi oss iordning och drog till Starbucks och käkade frukost och sen blev det lite shopping. Slog till på ett par UGGs så jag är redo för kylan när jag kommer hem! De blev de ljusa, efter mycket velande! Avslutade dagen med middag och nu ska vi packa iordning för flygresan till Bangkok imorgon, vi åker vid 6 så det blir upp och hoppa tidigt. Vi har ju vart här i Sydney ett par gånger förut så det är egentligen bara en övernattning här! 
 
Okej, det var sista inlägget från Australien! 
Vad jag kommer sakna detta! 
Cheeeeeeeers xx love! 
 
Linda
2014-11-26 @ 17:35:25

Oooooh vad härligt du verkar ha haft det Kajsa!! Så himla många fina bilder från underbara Aussie! Hoppas ni får en grym avslutning i Thailand nu med alla :) Ser fram emot att ses hemma i Luddis till jul! Puss o Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0