En månad




Idag är det en månad tills jag lämnad Ludvika och Sverige för nya äventyr. Jag hoppas att inget skiter sig utan att det blir som jag planerat. Jag vill inte ta ut för mycket i förskott men förhoppningsvis bär det av till London där jag ska jobba som Au Pair. Jag har hittat en familj som jag ska bo hos och ta hand om två små tjejer. Först kommer jag åka till Norge där familjen har ett hus sen åker vi till London, Wimbledon som verkar vara ett jätte fint och mysigt område!

För en vecka sen letade jag jobb här i Ludvika för hösten och hade ingen aning om vad jag skulle göra.. nu verkar det som att jag slipper sitta hemma och ruttna iallafall..
Tobias
2010-08-07 @ 20:18:39
URL: http://grymtroligperson.se/

Wimbledon är ett jättefint område :D flyttar själv till London i september

Sara Grubb
2010-08-11 @ 01:00:00
URL: http://saroliina.blogg.se/

Åh va kul! Hur hittade du det jobbet?? :)

kajsa
2010-08-11 @ 09:39:01
URL: http://kajsafredriksson.blogg.se/

svar: jag hittade jobbet genom en hemsida som heter www.aupair-world.net :) jätte enkelt att få kontakt med familjer där!

caruline nilssun
2010-08-14 @ 20:38:56
URL: http://carulinenilssun.blogg.se/

Låter väldigt intressant! Jag har alltid velat åka till London! Jag hoppas att allt går bra för dig där borta iaf! :) .. Känns det inte lite läskigt att lämna sin familj och vänner?



Denna blogg kommer nog att följas. :) Kika in på min och se vad du tycker om den, isf kan vi gå med på varandras bloglovin? Om du har en sådan?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0